Eget brodyr

Hos CAP kan du göra din keps högst personlig. Välj ett lag eller en märkes keps och brodera på sidan. Välj en ”Blank” keps och brodera på framsidan, vänster sida, höger sida eller baksida. Valet är helt och hållet ditt.

Så här går det till

På samma sida du beställer din keps klickar du på vilken färg samt storlek på kepsen du vill ha, därefter klickar du på ”Lägg till brodyr”, för att designa din keps. Här kan du välja olika typsnitt, placering och färg på tråd för att göra din keps personlig. Det du ska tänka på när du designar din keps på framsidan är att det inte går att sätta brodyren för nära skärmen, minimum 2 cm upp från skärm till där vi kan sätta din brodyr. Tänk också på att det är en maxhöjd på ca 6 cm och en maxbredd på ca 15cm på kepsen att brodera på, det vill säga att mycket text som placeras på 3 rader ( helst 2 rader ) blir mycket mindre än om du har text på en rad. Om det är mycket text som ska läggas in på en rad, välj typsnitt som bygger på höjden typ Rockwell eller Big Noodle så blir din brodyr högre än om du väljer ett typsnitt som är brett typ BATMAN.

Lycka till med att designa din egen unika keps!!

Observera att:

Vid beställning av sidobrodyr beslutar CAP vilken sida brodyren ska placeras, detta på grund av var redan befintliga brodyrer är placerade på den beställda kepsen.

Vi reserverar oss för mindre avvikelser då visualiserade bilder endast är en ungefärlig förhandsgranskning av slutlig brodyr på produkten.

Ånger och returrätt gäller inte på produkter med beställd brodyr.

Beställning av brodyr med olämpligt innehåll förbehåller vi oss rätten att neka.